Головна  →  Оголошення  →  30 листопада 2020

Оголошення Товариства з обмеженою відповідальністю «НОВУС УКРАЇНА» про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря

Товариство з обмеженою відповідальністю «НОВУС УКРАЇНА» повідомляє про наміри отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами магазину № 1031, що розташований  за адресою: м. Київ, Подільський район, просп. Правди, 47.

Предметом діяльності підприємства є роздрібна торгівля в неспеціалізованих магазинах переважно продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами. Підприємство віднесено до третьої групи за ступенем впливу об’єкту на забруднення атмосферного повітря, та не потребує взяття на державний облік за обсягами потенційних викидів забруднюючих речовин в атмосферу.

З метою отримання дозволу підприємством була проведена інвентаризація викидів забруднюючих речовин та розроблені документи, у яких обґрунтовуються обсяги викидів, для отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря, буде надано для затвердження у відповідні державні органи.

У результаті проведення вищевказаних робіт встановлено, що від магазину налічується 12 стаціонарних джерел викидів. Джерелами утворення викидів є обладнання пекарні, кулінарного цеху, устаткування для холодопостачання та кондиціонування повітря.

Потужність викидів від магазину в цілому становить 0,059067 г/с та 0,584 т/рік.

Нормативна санітарно-захисна зона для даного виду діяльності не встановлюється. Відповідно до проведених розрахунків розсіювання при одночасні роботі всіх джерел викидів максимальні розрахункові концентрації у приземному шарі атмосфери в частках ГДК по всім речовинах біля житлової забудови магазину нижчі від допустимих (1 ГДК).

Зауваження та пропозиції надсилати до Подільської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: 04070, м. Київ, Контрактова площа, 2, тел. (044) 485-19-05,  (044) 485-18-95, e-mail: [email protected].

Публікація в газеті «Aviso.ua» від 11 листопада 2020 року № 19

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024