Головна  →  Новини  →  27 листопада 2020

Віталій Кличко: При запровадженні локдауну, якщо уряд ухвалить таке рішення, мають бути чітко сформульовані всі його умови і заходи, яких зобов’язані дотримуватися всі

Віталій Кличко: При запровадженні локдауну, якщо уряд ухвалить таке рішення, мають бути чітко сформульовані всі його умови і заходи, яких зобов’язані дотримуватися всі

Мер Києва Віталій Кличко переконаний, що при запровадженні локдауну, якщо таке рішення буде ухвалене, мають бути чітко сформульовані всі його умови. Заходи, що запроваджуються для того, аби розірвати ланцюг захворюваності. І повинен бути суворий контроль за дотриманням обмежень. Про це він заявив в ефірі телеканалу «Україна 24».

«Хочу нагадати, що запроваджує суворий карантин виключно уряд своїм рішенням. І, я переконаний, якщо локдаун таки запровадять, нам потрібні чітко сформульовані умови і правила дотримання карантину. Вони повинні бути визначені завчасно і доведені до кожного. Вкрай важливо також контролювати дотримання цих правил. Бо, на жаль, у нас багато випадків, коли рішення ухвалюють, але їх не виконують», – сказав Віталій Кличко.

Також він наголосив, що наполягатиме у випадку запровадження локдауну, щоб уряд не зупиняв роботу громадського транспорту.

«Я буду наполягати, якщо локдаун таки буде введений, щоб ні в якому разі не зупиняли роботу метро і наземного громадського транспорту», – наголосив Віталій Кличко.

Він нагадав, що метро не закривали в багатьох містах світу в умовах суворого карантину. Бо чималій кількості людей, що працюють у сферах життєзабезпечення міста, доведеться їздити на роботу. Головне, що повинні розуміти кияни, – транспорт працюватиме для тих, хто їде на роботу і в справді невідкладних справах. Усі ж інші повинні бути свідомими і не наражатися на небезпеку.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024