Головна  →  Новини  →  27 листопада 2020

Олександр Густєлєв: Міська влада змушена звернутись до правоохоронних органів у зв’язку з перешкоджанням будівництву Подільсько-Воскресенського мостового переходу

Олександр Густєлєв: Міська влада змушена звернутись до правоохоронних органів у зв’язку з перешкоджанням будівництву Подільсько-Воскресенського мостового переходу

Учора невідомі особами, які представляються активістами від громади Русанівських садів, вчергове перекрили рух технологічного будівельного транспорту, задіяного на будівництві Подільсько-Воскресенського мостового переходу. Такі незаконні дії унеможливлюють спорудження насипу, яким буде проходити лінія метрополітену, що сполучить лівий і правий береги, та призводять до коригування графіків завершення будівництва. Про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Густєлєв.

«Враховуючи супротив окремих мешканців Русанівських садів та перешкоджання ними будівництву важливого об’єкту транспортної інфраструктури міста, замовник будівництва та генеральний підрядник звернулися до правоохоронних органів із проханням вжити заходи з ліквідації незаконного перекриття руху будівельного транспорту вулицею Центральною Садовою та забезпечити громадський правопорядок під час здійснення будівельних робіт», – зазначив Олександр Густєлєв.

Учергове наголошуємо, що будівництво Подільсько-Воскресенського мостового переходу здійснюється в межах земельних ділянок, відведених в установленому порядку державними актами на право постійного користування, згідно з проектом, затвердженим розпорядженням виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 16.08.2016 р. № 697 відповідно до експертного звіту ДП «Укрдержбудекспертиза» від 05.07.2016 р. № 00-0160/1-16/ПБ.

Крім того, вул. Центральна Садова, якою здійснюється рух, є дорогою районного значення та перебуває у комунальній власності м. Києва.

І що важливо – скоригованим проєктом передбачено розв’язання напрямків руху автомобільного транспорту в напрямку вулиць Оноре де Бальзака та Алішера Навої в обхід озера Райдужного.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024