Головна  →  Новини  →  26 листопада 2020

Адресне опитування щодо потреби у соціальних послугах мешканців міста Києва в 2021 році

Адресне опитування щодо потреби у соціальних послугах мешканців міста Києва в 2021 році

Для одержувачів соціальних послуг громади Києва проводиться опитування щодо їхніх особистих прогнозованих потреб у соціальних послугах або від імені тих, хто потребує підтримки. Спеціалісти соціальних муніципальних закладів, у разі потреби, залюбки допоможуть заповнити цю форму: https://forms.gle/dU3rw7r4DGFAni8b9. Інформація, що буде зібрана під час опитування, допоможе міській владі зробити оцінку потреб в послугах в громаді та спрямувати кошти на соціальні послуги відповідно до запиту. Екстрена допомога буде надаватись мешканцям Києва за будь-яких кризових обставин і плануватиметься на підставі оцінки експертів. Уся зібрана інформація, зокрема персональні дані, буде надійно захищена та зберігатиметься на сервері уповноваженої спеціальної установи.

Просимо заповнити опитувальник до 5 грудня 2020 року. Адресна оцінка потреби в послугах дозволить задовольнити потребу в діючих послугах та розвинути нові соціальні сервіси в нашому місті.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024