КМДА Київська міська державна адміністрація


18 листопада 2020

Оголошення про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря ТОВ «Холстачер і Ко»

ТОВ «Холстачер і Ко» має намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферу в управлінні екології та природних ресурсів виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)  для виробничого майданчика на вул. Сирецькій, 28/2.

Підприємство виготовляє металеві дверні комплекти. Джерелами забруднення є зварювальні роботи і металообробка. Всього існує 1 стаціонарне джерело викидів. Середньорічний об’єм продукції складає 900 комплектів. Робота підприємства відповідає вимогам нормативних документів та забезпечує дотримання законодавства про охорону атмосферного повітря.

Підприємство належить до 3 групи об’єктів, для яких розробляються Документи по обґрунтуванню обсягів викидів. Загальний річний обсяг викидів складає: пил – 0,026 т, зварювальний аерозоль – 0,005 т. Концентрація забруднюючих речовин в атмосферному повітрі на межі санітарно-захисної зони і в районі житлової забудови не перевищують нормативних значень.

Зауваження та пропозиції у місячний термін з дня публікації надсилати до Подільської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: 04070, м. Київ, Контрактова площа, 2, тел. (044) 485-19-05,  (044) 485-18-95, e-mail: [email protected].

Публікація в газеті «Aviso» від 11 листопада 2020 року № 19



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.