Головна  →  Новини  →  4 листопада 2020

Відбудеться ювілейний Всеукраїнський радіодиктант національної єдності

Відбудеться ювілейний Всеукраїнський радіодиктант національної єдності

У День української писемності та мови, 9 листопада, в Національній бібліотеці України ім. В. І. Вернадського відбудеться ювілейний Всеукраїнський радіодиктант національної єдності.

Спецпроєкт розпочнеться о 9 годині ранку, а о 9:15 - 9:30 буде диктуватися вже сам текст, –  повідомляється на сайті Українського радіо.

Почути диктант можна на Українському радіо (перший канал) та на радіо Культура (третій канал). Дивитися – на телеканалах UA:Перший та UA:Культура, або ж скористатися платформами Facebook та YouTube: сторінкою Українського радіо чи сторінкою Суспільного мовлення.

Охочі зможуть долучитися до написання радіодиктанту упродовж дня. Ролик із начитаним текстом буде доступний на анонсованих онлайн-платформах.

Написані тексти можна надсилати на адресу: Київ 1001, Хрещатик, 26, Українське радіо, «Радіодиктант».  Штепмель на листі має бути не пізніше 10 листопада. Також  тексти можна відправляти на електронну адресу: [email protected].

11 листопада текст диктанту буде розміщений на сайті та сторінці Українського радіо у соціальній мережі "Facebook".

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024