Головна  →  Новини  →  23 жовтня 2020

Під час місцевих виборів у столиці чергуватимуть інспектори благоустрою

Під час місцевих виборів у столиці чергуватимуть інспектори благоустрою

Під час місцевих виборів у столиці чергуватимуть інспектори благоустрою. Їхня задача – контролювати санітарно-технічний стан прилеглих до виборчих дільниць територій. Про це повідомив директор Департаменту міського благоустрою Олексій Кулеба.

«Важливо, щоб місцеві вибори пройшли без порушень. Це стосується, зокрема, і порушень у сфері благоустрою. За утриманням територій біля виборчих дільниць у належному санітарному стані слідкуватимуть інспектори благоустрою. Загалом до чергування в ці вихідні буде залучено 25 інспекторів», – повідомив Олексій Кулеба.

Також він нагадав, що 24 жовтня з 00:00 настає «день тиші». До цього часу підприємства, організації та установи мають прибрати всі рекламні конструкції, плакати та інші засоби передвиборної агітації з їхньої балансової території.

«Якщо в суботу інспектор виявить такі порушення, він вноситиме припис та складатиме адміністративні протоколи. Балансоутримувачі мають негайно відреагувати на вимогу припису та усунути порушення», – підкреслив директор Департаменту міського благоустрою.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024