Головна  →  Новини  →  8 жовтня 2014

Муніципальне медичне страхування буде інтегроване в Картку киянина – Михайло Радуцький

Муніципальне медичне страхування буде інтегроване в Картку киянина – Михайло Радуцький

Міська влада має намір запровадити у столиці муніципальне медичне страхування без залучення державного страхування. Про це в ефірі 5 каналу повідомив заступник голови КМДА Михайло Радуцький.

«Послугу муніципального страхування ми інтегруємо в Картку киянина і, умовно, за 50 гривень на місяць страхова муніципальна компанія буде гарантувати кожному, хто має такий страховий поліс, страхове покриття у разі захворювання до 30 тисяч гривень. Цієї суми вистачить на якісне лікування в комунальному медзакладі», – сказав він.

Михайло Радуцький також звернув увагу, що гонорар за якісну роботу лікарю – 25% від страхової суми – виплачуватиме саме страхова компанія. Крім того, зацікавленість лікарів полягатиме й у їх професійному страхуванні: «Ми пропонуємо запровадити страхування відповідальності лікаря від помилки, як це відбувається в багатьох країнах світу».

Водночас заступник голови КМДА зауважив, що медичне страхування для киян буде добровільним, оскільки в Україні немає закону про обов’язкове медичне страхування.

За матеріалами: http://kievcity.gov.ua/news/17258.html

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024