Головна  →  Оголошення  →  2 жовтня 2014

До уваги сімей вимушених переселенців із тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та із зони проведення АТО на території Донецької, Луганської областей, які переїхали до Подільського району м. Києва!

До уваги сімей  вимушених переселенців із тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та із зони проведення АТО на території Донецької, Луганської областей, які переїхали до Подільського району м. Києва!

Подільський районний в місті Києві центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді здійснює роботу з надання соціальних послуг сім’ям, які опинились в складних життєвих обставинах.

Основними принципами діяльності Центру є: законність, дотримання і захист прав людини, системність, доступність, конфіденційність, відповідальність та дотримання етичних та правових норм під час надання допомоги, недопущення негуманних і дискримінаційних дій щодо соціально незахищених категорій сімей, дітей та молоді, які перебувають у складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги.

У разі необхідності отримання професійних консультацій психолога, юриста та шляхів вирішення інших соціально-педагогічних, соціально-економічних питань просимо звертатись до Подільського районного в місті Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за адресою: вул. Мостицька,20 та за телефонами: 462-00-82; 460-61-29; 460-40-82; 460-99-11

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024