КМДА Київська міська державна адміністрація


1 жовтня 2020

Університет «КРОК» впроваджує проєкт «Дистанційна освіта для людей з інвалідністю»

Університет «КРОК» впроваджує проєкт «Дистанційна освіта для людей з інвалідністю»
 
Університет «КРОК» впроваджує проект «Дистанційна освіта для людей з інвалідністю», метою якого є розширення можливостей для здобуття вищої освіти людьми з особливими освітніми потребами. Проєкт розрахований дати можливість навчатися в режимі віддаленого доступу людям з обмеженою мобільністю та особливими освітніми потребами. Університет «КРОК» надає змогу студентам дистанційної форми навчання отримати державний диплом за ступенем бакалавр, магістр. У першу чергу, цей проект спрямований на усунення географічних, економічних і психологічних перешкод на шляху здобуття вищої освіти, розширення її доступності. Університет «КРОК» надає наступні можливості студентам з інвалідністю дистанційної форми навчання:
  • супровід особи з інвалідністю в навчальному періоді, що передбачає оперативне реагування служби підтримки на виникнення у студента будь-яких питань, пов’язаних із навчанням.
  • гнучка система оплати, допомога в оформленні необхідних документів для подання до місцевого / обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів України з метою відшкодування вартості навчання особі з інвалідністю.
Освітній процес відбувається:
  • за допомогою сучасних інформаційно-комунікаційних технологій;
  • за індивідуальним розкладом;
  • у зручний для студентів час;
  • у зручному місці (потреби відвідувати Університет на лекційні та практичні заняття немає).

Джерело: https://www.krok.edu.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.