Головна  →  Новини  →  1 серпня 2013

Акації, що були встановлені у діжках біля Колони Магдебурзького права, повернуть за 2-3 тижні

Акації, що були встановлені у діжках біля Колони Магдебурзького права, повернуть за 2-3 тижні

Акації, що були встановлені у діжках біля Колони Магдебурзького права, наразі перевезені на виробничу базу КП УЗН Подільського району для  їх комплексного підживлення. Повернуть їх на Набережне шосе вже за 2-3 тижні. Про це повідомив директор КП УЗН Подільського району Анатолій Яцков. У відповідь на розповсюджену у ЗМІ інформацію про видалення дерев, він заявив, що жодного дерева, висадженого у відкритому ґрунті, видалено не було.

«Рослини, висаджені в діжках, у таку пору року потребують більш ретельного догляду. Саме тому 8  діжок з акацією було перевезено для комплексного підживлення. У подальшому акації в діжках також будуть періодично підживлюватися», – зазначив Анатолій Яцков.

 Він наголосив, що декоративне модульне озеленення має певні особливості. При його використанні треба враховувати такі показники,  як високу температуру повітря, підвищення температури ґрунту у міських умовах, нагрів кореневої системи та високий відсоток втрати вологи. Дерева у декоративних вазах або діжках мають підживлюватись 1-2 рази на місяць.

Користуючись нагодою, директор КП УЗН Подільського району запросив представників ЗМІ відвідати виробничу базу підприємства. «Усі бажаючі зможуть ознайомитися з процедурою комплексного підживлення рослин», – зазначив Анатолій Яцков.

за матеріалами: http://kievcity.gov.ua/news/9225.html

 

 

 

Файл документа: images_akasiy.jpg

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024