Головна  →  Новини  →  16 вересня 2020

Віталій Кличко: «У навчальних закладах столиці, де виявляють хворих дітей чи педагогів, класи або школи відправляють на дистанційне навчання»

Віталій Кличко: «У навчальних закладах столиці, де виявляють хворих дітей чи педагогів, класи або школи відправляють на дистанційне навчання»

У навчальних закладах столиці, де виявляють хворих учнів та педагогів, впроваджують дистанційне навчання – або в окремих класах, або ж у школах загалом. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Що стосується навчального процесу в столиці. Ми контролюємо ситуацію. І там, де виявляють хворих дітей чи педагогів, – класи або школи відправляють на дистанційне навчання», – сказав Віталій Кличко.

Так, через випадки захворювання серед вчителів на карантин закриті сьогодні 4 столичні школи. По одній в Оболонському, Дарницькому, Голосіївському та Солом’янському районах.

«У 90 школах на дистанційне навчання перевели загалом 188 класів, де є хворі учні. Усього хворих на коронавірус школярів у столиці – 207. Та 108 педагогів», – повідомив мер Києва.

Щодо дитячих садочків він повідомив, що через виявлені випадки вірусу тимчасово закриті 4 групи в садочках у Дарницькому та Подільському районах.

«Загалом працює 561 комунальний дитсадок із 568-ми. В інших закладах тривають планові ремонти. Три садочки, що були на карантині, відновили свою роботу. Наповненість дітей у садках сьогодні – майже 51 відсоток», – сказав Віталій Кличко.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024