Головна  →  Новини  →  16 вересня 2020

Під час ранкової наради перевірили стан благоустрою Андріївського узвозу та хід реставраційних робіт фонтану «Самсон» (фото)

Під час ранкової наради перевірили стан благоустрою Андріївського узвозу та хід реставраційних робіт фонтану «Самсон» (фото)

16 вересня в.о. голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Коваленко спільно із заступником голови Миколою Дубовиком провів щотижневу ранкову нараду на Андріївському узвозі. У нараді також взяли участь керівники структурних підрозділів Подільської районної в місті Києві державної адміністрації та комунальних підприємств.

Керівництво райдержадміністрації перевірило стан благоустрою Алеї художників, стан бруківки на Андріївському узвозі та хід прибирання зелених зон на вулиці.

Крім того, під час ранкової наради Сергій Коваленко поспілкувався з представниками КО «Київзеленбуд» та архітектурної майстерні Юрія Лосицького щодо реставрації історичної пам’ятки архітектури фонтану «Самсон». Реставраційні роботи було розпочато у червні поточного року і планується завершити наприкінці вересня.

«Скульптура-фонтан «Самсон» - один із символів Подолу, який прикрашає його, починаючи з XVIII століття. Наразі під час реставраційних робіт скульптурі повернули первозданний вигляд. Для нас дуже важливо, щоб роботи було завершено вчасно, бо фонтан є гордістю та історією міста», - зазначив Сергій Коваленко.

За результатами наради в.о. голови райдержадміністрації дав відповідні доручення для виконання.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024