Головна  →  Новини  →  11 серпня 2020

«Київтеплоенерго» впроваджує міжнародні стандарти безпеки праці та охорони здоров’я

«Київтеплоенерго» впроваджує міжнародні стандарти безпеки праці та охорони здоров’я

До 2022 року КП «Київтеплоенерго» отримає сертифікат відповідності міжнародної системи менеджменту охорони здоров’я та безпеки праці ISO 45001:2018. Мета компанії – гарантувати безпечні умови праці майже 9 тисячам співробітників, профілактика нещасних випадків і професійних захворювань.

Як повідомили у комунальному підприємстві, перехід на європейську систему менеджменту є однією з ключових стратегічних цілей розвитку «Київтеплоенерго» у 2020-2022 роках. Протягом найближчих трьох років існуючу систему охорони праці приведуть у відповідність до міжнародного стандарту ISO 45001:2018 «Система менеджменту охорони здоров’я та забезпечення безпеки праці. Вимоги та керівництво до застосування», розробленого провідними фахівцями в галузі безпеки праці Міжнародної організації зі стандартизації з понад 70 країн світу.

Після цього щороку на підприємстві проводитимуть аудит інтегрованої системи менеджменту безпеки праці. «Київтеплоенерго» підтверджуватиме розроблені програми у сфері охорони здоров’я, інші процедури на відповідність міжнародному стандарту ISO 45001:2018.

«Наша головна корпоративна цінність – життя та здоров’я персоналу. Безпека працівників, високий рівень гігієни праці, досягнення нульового травматизму на робочих місцях є нашою метою у впровадженні міжнародних стандартів праці. Наразі сертифіковані фахівці провели діагностичний аудит діючої системи охорони праці «Київтеплоенерго», за результатами якого ми розпочали роботу із впровадження міжнародних стандартів. До кінця поточного року в компанії буде сформована команда внутрішніх аудиторів із відповідності ISO 45001:2018», – повідомив директор КП «Київтеплоенерго» Вячеслав Бінд.

Нагадаємо, що КП «Київтеплоенерго» входить у трійку найбільших європейських теплогенеруючих комплексів. Цього року компанія продовжує розпочату в минулому році модернізацію енергетичного господарства столиці, заміну тепломереж, технічне переоснащення двох найбільших в Україні ТЕЦ-5 і ТЕЦ-6 для посилення конкурентоздатності на ринку електроенергії, а також підвищення рівня екологічності та енергоефективності підприємства в цілому.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024