Головна  →  Новини  →  8 серпня 2020

Віталій Кличко закликав компанію Bolt прибрати несанкціоновано встановлені пункти прокату електросамокатів

Віталій Кличко закликав компанію Bolt прибрати несанкціоновано встановлені пункти прокату електросамокатів

Мер Києва Віталій Кличко закликав компанію Bolt прибрати несанкціоновано встановлені пункти прокату електросамокатів. Про це мер столиці повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Компанія Bolt без погодження з містом розмістила пункти прокату електросамокатів у столиці. Рух цього виду «транспорту» не врегульований чинним законодавством України. Тому місто не може дозволити компанії надавати такий вид послуг», – повідомив Віталій Кличко.

Він зазначив, що до КМДА надійшли пропозиції на проведення інвестиційного конкурсу на розміщення пунктів прокату електросамокатів за принципом велопрокату. І конкурс, за словами мера столиці, буде проведений, але після внесення відповідних змін до законодавства України про дорожній рух.

«Тому я закликаю компанію Bolt прибрати несанкціоновано встановлені пункти прокату і дотримуватися чинного законодавства. Інакше міські служби будуть змущені прибрати самовільно розміщені пункти з електросамокатами. Прикладом цивілізованої співпраці з містом і надання послуг у законний спосіб є робота пунктів велопрокату, що вже два роки успішно працюють в столиці і розширюють мережу», – наголосив Віталій Кличко.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024