Головна  →  Новини  →  5 серпня 2020

У Києві капітально ремонтують проспект Степана Бандери, який не ремонтували з 1978 року

У Києві капітально ремонтують проспект Степана Бандери, який не ремонтували з 1978 року

У Києві триває капітальний ремонт проспекту Степана Бандери. Дорожники оновлюють основу дороги – піщано-щебеневу подушку і готують її до асфальтування. Про це повідомив директор Департаменту транспортної інфраструктури Валентин Осипов.

На об’єкті вже влаштували нижній та середній шар асфальтобетону на ділянці від шляхопроводу Героїв Сталінграда до виїзду на проспект Степана Бандери, а також верхній шар щебенево-мастикового асфальтобетону на ділянці від Північного мосту до виїзду з Героїв Сталінграда на проспект Степана Бандери.

Крім того, дорожники виклали ФЕМом тротуари та облаштували 5,5 тис. кв. м велодоріжок. Замінили 155 опор освітлення основного проїзду та влаштували 4,6 тис. метрів погонних бортового каменю.

«Наразі активно тривають масштабні роботи. Влаштовуємо нове дорожнє покриття, перекладаємо дощову каналізацію, встановлюємо опори освітлення, облаштовуємо тротуари і велодоріжки. А для безпеки руху на проїжджій частині встановимо бар’єрне огородження «VARIO-GUARD». До середини вересня на ділянці від вул. Богатирської до Оболонського проспекту роботи мають завершити», – заявив Валентин Осипов.

Він наголосив, що проспект Степана Бандери не ремонтували з 1978 року.

«Проспектом Степана Бандери щоденно користуються тисячі автомобілів та проходять важливі маршрути громадського транспорту і цей об’єкт не ремонтували вже понад 40 років», – зазначив Валентин Осипов.

Проспект Степана Бандери об’єднує Оболонський та Подільський райони Києва – Оболонь, Петрівку та Куренівку. Пролягає від вулиць Куренівської й Кирилівської до Північного мосту, становить частину Малої окружної дороги.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024