КМДА Київська міська державна адміністрація


23 липня 2020

У Подільській РДА провели нараду за участі авторів проєктів ГБ-2020

У Подільській РДА провели нараду за участі авторів проєктів ГБ-2020

21 липня 2020 року відбулась нарада під головуванням Віктора Смирнова, голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації, за участі авторів проєктів Громадського бюджету-2020 та керівників замовників їх реалізації щодо необхідності активізації виконання робіт та заходів із забезпечення їх завершення до кінця поточного року.

У ході наради визначено, що із 54 проєктів  реалізовано 5 громадських проєктів, на завершальному етапі перебуває 1 проєкт, продовжують перебувати на реалізації 48 громадських проєктів. 

Стосовно всіх проєктів, які перебувають на реалізації, відповідальними структурними підрозділами/підприємствами/установами забезпечено узгодження з їх авторами технічних характеристик предметів закупівель, підготовки тендерної документації, а також розпочато процедури закупівель і укладено договори з переможцями торгів.

За результатами наради відповідальним структурним підрозділам Подільської районної в місті Києві державної адміністрації  та комунальним підприємствам  доручено активізувати необхідні процедури щодо закупівлі товарів,  робіт, послуг та розпочати реалізацію громадських проектів згідно з укладеними договорами.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.