Головна  →  Новини  →  13 липня 2020

Віталій Кличко: «Столична влада не підніматиме тариф на проїзд у міському електротранспорті через підвищення вартості електроенергії з 1 серпня»

Віталій Кличко: «Столична влада не підніматиме тариф на проїзд у міському електротранспорті через підвищення вартості електроенергії з 1 серпня»

Столична влада не планує підвищувати вартість проїзду в міському електротранспорті через збільшення з 1 серпня тарифу «Укренерго» на передачу електроенергії на 54%. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції, відповідаючи на запитання, отримані від ЗМІ.

«Я хочу заспокоїти всіх. Столична влада не планує піднімати тариф на проїзд у міському електротранспорті. Адже ми розуміємо, що це вдарить по кишенях киян. Тому будемо шукати додаткові ресурси в міському бюджеті для компенсації транспортним підприємствам», – сказав Віталій Кличко.

Разом із тим він зауважив, що сьогодні на всьому рухомому складі «Київпастрансу» та на станціях швидкісного трамваю, міської електрички і фунікулеру пасажири можуть скористатися е-квитком. І не сплачувати готівкою. 50% усіх пасажирів уже сплачують за проїзд безконтактно.

«Місто планує повністю перейти на безконтактні способи оплати за проїзд. Тим самим виключивши готівку у громадському транспорті столиці», – додав Віталій Кличко.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024