Головна  →  Новини  →  13 липня 2020

Віталій Кличко: «Більшість постраждалих мешканців будинку на Позняках, де стався вибух, уже отримали грошову компенсацію»

Віталій Кличко: «Більшість постраждалих мешканців будинку на Позняках, де стався вибух, уже отримали грошову компенсацію»

Більшість постраждалих мешканців будинку на Позняках, де стався вибух, уже отримали грошову компенсацію від міста. Про це мер столиці Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Хочу повідомити, що більшість постраждалих мешканців будинку на Позняках, де стався вибух, отримали грошову компенсацію. Крім кількох родин, які ще оформлюють документи. Місто надало людям від 50 до 100 тисяч гривень. Також Київрада ухвалила рішення про виділення 20 мільйонів гривень на ремонти та облаштування нового житла. Ці кошти постраждалі мешканці отримають найближчим часом», – зазначив Віталій Кличко.

Він зауважив, що крім цього міська влада, спільно з фондом «Майбутній Київ», надала матеріальну допомогу всім мешканцям будинку на Позняках на відновлення ними втрачених документів.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024