Головна  →  Новини  →  12 липня 2020

Віталій Кличко: «Коронавірус у столиці підтвердили ще в 67 людей»

Віталій Кличко: «Коронавірус у столиці підтвердили ще в 67 людей»

Кількість мешканців Києва, в яких за минулу добу виявили захворювання на коронавірус, збільшилась ще на 67 людей. Про це мер Києва Віталій Кличко написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Кількість мешканців Києва, в яких виявили коронавірус, збільшилася за минулу добу ще на 67 людей. На сьогодні в столиці вже 6182 підтверджених випадки захворювання на COVID-19», – повідомив Віталій Кличко.

Серед тих, що захворіли: 28 жінок віком від 18 до 82 років і 3 дівчинки – трьох, семи та 13 років. А також 34 чоловiки віком від 19 до 73 рокiв і двоє хлопчиків – 12 та 14 років. Захворіли, зокрема, і двоє медиків.

До лікарень столиці госпіталізували 11 пацієнтів. Інші – на самоізоляції, під контролем лікарів.

«Найбільше випадків захворювання минулої доби виявили в Дніпровському районі - 14, у Солом'янському – 13 та в Святошинському районі – 9 випадків. Будьте уважними до свого здоров'я! Бережіть себе!» – наголосив Віталій Кличко.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024