Головна  →  Новини  →  7 липня 2020

Віталій Кличко: «Київрада підтримала рішення про виділення 20 мільйонів гривень на ремонт нових квартир мешканцям будинку на Позняках, де стався вибух»

Віталій Кличко: «Київрада підтримала рішення про виділення 20 мільйонів гривень на ремонт нових квартир мешканцям будинку на Позняках, де стався вибух»

Київрада підтримала рішення про виділення 20 мільйонів гривень на ремонт і облаштування нових квартир мешканцям будинку на Позняках, де стався вибух. Про це мер столиці повідомив у своєму Telegram-каналі.

Нагадаємо, раніше мер столиці звернувся до депутатів Київради з проханням підтримати це рішення.

«Київрада підтримала рішення про виділення 20 мільйонів гривень на ремонт і облаштування нових квартир мешканцям будинку на Позняках, де стався вибух. Кошти отримають 40 родин, які залишились без житла. Йдеться про те, щоб забезпечити людям ремонт та необхідні меблі і побутову техніку в нові квартири, що пообіцяв надати Офіс Президента», – наголосив Віталій Кличко.

За його словами, на ремонт місто виділить кошти з розрахунку 2925 грн за метр квадратний. Для придбання мінімально необхідної побутової техніки та меблів сума допомоги складатиме: для двокімнатної квартири – 124 тисячі грн, для трикімнатної квартири – 140 тисяч грн.

«Зазначу також, що матеріальну допомогу від міста – від 50 до 100 тисяч гривень – отримали вже 30 постраждалих. І найближчими днями виплати отримають усі. Крім того, фонд «Майбутній Київ» надав по 2,5 тисячі гривень постраждалим мешканцям на відновлення документів. Ми не залишимо киян, які опинилися в біді», – наголосив Віталій Кличко.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024