Головна  →  Новини  →  4 липня 2020

Віталій Кличко привітав правоохоронців із Днем Національної поліції

Віталій Кличко привітав правоохоронців із Днем Національної поліції

Мер Києва Віталій Кличко привітав правоохоронців з Днем Національної поліції. Привітання він опублікував на свої сторінці у соціальній мережі Facebook.

 «Вітаю з професійним святом тих, хто оберігає наш спокій і правопорядок – українську поліцію! Це – професія, престиж якої останніми роками намагається відновити кожен сумлінний правоохоронець своєю щоденною роботою. Дякую поліцейським за підтримання правопорядку на вулицях столиці та в усіх українських містах і містечках!» – зазначив Віталій Кличко.

Він підкреслив, що сьогодні, коли наша країна та весь світ борються з пандемією COVID-19, роль поліції залишається однією з основних. У контролі за дотриманням  обмежень і правил, що запроваджені, аби зберегти здоров’я та життя українців.

«Бажаю кожному поліцейському віри в себе та в свою місію, сумлінної роботи та поваги українського суспільства. І сподіваюсь, що вже наступного року в цей день Київ вітатиме також і професіоналів муніципальної поліції, яка дуже потрібна столиці», – наголосив Віталій Кличко.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024