Головна  →  Новини  →  6 червня 2020

Віталій Кличко: «За минулу добу в Києві коронавірус підтвердили ще у 83 людей. Двоє хворих померли»

Віталій Кличко: «За минулу добу в Києві коронавірус підтвердили ще у 83 людей. Двоє хворих померли»

Кількість мешканців Києва, у яких підтвердили захворювання на коронавірус, збільшилася на 83 людини. Померли 2 хворих. Про це мер Києва Віталій Кличко написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Останніми днями кількість хворих на коронавірус у столиці збільшується. За минулу добу захворювання лабораторно підтвердили ще в 83 людей. 11 з них – медики. Двоє людей за минулу добу померли. Усього за період пандемії 75 летальних випадків. На сьогодні в столиці вже 3375 підтверджених випадків захворювання на COVID-19», – повідомив Віталій Кличко.

Серед тих, у кого хворобу підтвердили минулої доби: 41 жінка віком від 19 до 79 рокiв та дівчинка, якій 10 років. А також 38 чоловіків від 18 до 82 рокiв. І троє хлопчиків віком 8, 10 та 13 років.

Найбільше випадків захворювання виявили в Солом‘янському районі – 19, Деснянському – 17, в Дарницькому і Дніпровському – по 10 випадків.

«До лікарень столиці госпіталізували 25 пацієнтів. Це – чи не найбільша кількість госпіталізованих за одну добу за весь період пандемії. Загалом у лікарнях із діагнозом коронавірус сьогодні лікуються 205 пацієнтів, у тому числі 5 дітей. 35 хворих – у важкому стані. Троє – під апаратами ШВЛ. Ще 67 людей перебувають у стаціонарах із підозрою на коронавірус. Серед них 8 дітей», – додав мер Києва.

Одужали за минулу добу 12 мешканців столиці. Усього коронавірус подолали 888 киян.

«Я закликаю всіх не розслаблятися і не нехтувати правилами безпеки! Бережіть себе!» – наголосив Віталій Кличко.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024