Головна  →  Новини  →  2 червня 2020

На час ремонтних робіт ярмарок з вулиці Оболонської перенесли на вулицю Юрківську (фото)

На час ремонтних робіт ярмарок з вулиці Оболонської перенесли на вулицю Юрківську (фото)

Голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов відвідав сільськогосподарський ярмарок, що на вулиці Оболонській. Він перевірив дотримання протиепідемічного режиму та виконання встановлених обмежень з метою профілактики коронавірусної хвороби: маскового режиму, належний захист харчових продуктів та проведення температурного скринінгу відвідувачам.

Крім того, разом з начальником КП ШЕУ Подільського району м. Києва Олегом Хмарським обговорили питання щодо проведення поточного ремонту вулиці Оболонської. Так, впродовж червня-липня цього року комунальне підприємство виконуватиме на вулиці поточний (середній) ремонт асфальтового покриття, що унеможливлює проведення ярмаркових заходів.

«Зважаючи, що на цьому відрізку вулиці Оболонської вже традиційно проходять сільськогосподарські ярмарки до яких звикли кияни та гості міста, маємо під час ремонтних робіт запропонувати альтернативну локацію, котра буде зручною та розміщуватиметься поруч», - зауважив голова.

За результатами наради прийняте рішення, що вулиця Юрківська може тимчасово стати місцем проведення ярмарку. Таким чином, з вівторка, 2 червня, сезонні сільськогосподарські ярмарки, що відбувалися на вулиці Оболонській у вівторок та четвер, тимчасово будуть проходити на вулиці Юрківській.

«У разі, якщо така ініціатива сподобається подолянам, ярмарок перенесуть на цю локацію на постійній основі», - підсумував Віктор Смирнов.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024