Головна  →  Новини  →  29 травня 2020

Віктор Смирнов перевірив загальноосвітню санаторну школу-інтернат №19 (фото)

Віктор Смирнов перевірив загальноосвітню санаторну школу-інтернат №19 (фото)

28 травня голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов перевірив загальноосвітню санаторну школу-інтернат №19, що на вул. Білицькій, 55.

Під час перевірки очільник району поспілкувався з директором закладу Оленою Заплотінською. Мова йшла про готовність закладу до нового навчального року. Наразі тут триває капітальний ремонт комп’ютерного класу, обідньої їдальні, місць загального користування. Також триває заміна усіх вікон навчального корпусу. Дякуючи участі батьків у громадському бюджеті – оновлено комп’ютерний клас, який буде оснащено новою комп’ютерною технікою.

Крім того, відновлено 5 навчальних кабінетів, три з них (початкова школа) відповідають вимогам Нової української школи. Проведено поточний та капітальний ремонт туалетних кімнат. У приміщенні спального корпусу № 1 замінені вікна на металопластикові.

«Загалом, з того, що я побачив під час перевірки закладу – карантин не минув даремно. Стан справ задовільний, територія в належному санітарному стані. Наразі завершуються роботи з капітального ремонту обладнання східців центрального входу. Впорядковані квітники, дитячий ігровий майданчик, нове сучасне міні футбольне поле, вічнозелені рослини створюють комфортні умови для розвитку, розваг і відпочинку дітей та дорослих», - зазначив Віктор Смирнов.

За результатами перевірки сформовано відповідні доручення, які необхідно опрацювати.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024