Головна  →  Новини  →  28 травня 2020

Віктор Смирнов перевірив хід реконструкції будівлі дошкільного навчального закладу № 151 Подільського району м. Києва (фото)

Віктор Смирнов перевірив хід реконструкції будівлі дошкільного навчального закладу № 151 Подільського району м. Києва (фото)

28 травня голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов перевірив хід виконання будівельно-монтажних робіт на об'єкті реконструкції будівлі дошкільного навчального закладу компенсуючого типу (санаторного) № 151 Подільського району м. Києва, що на вул. Івана Виговського, 10-А.

Очільник району поспілкувався з представниками підрядних організацій щодо термінів виконання усіх робіт. «Наше завдання – ввести цей об’єкт в експлуатацію у другому кварталі 2020 року, тому не втрачаємо темпів, необхідно скоординувати сили та завершити роботу, щоб діти цього мікрорайону мали можливість відвідувати сучасний дошкільний навчальний заклад», - дав доручення Віктор Смирнов. Він додав, що після реконструкції заклад стане одним з найсучасніших у районі, його місткість збільшиться – з 6 до 8 груп, буде збудовано спортивну залу, сучасні ігрові комплекси, міні-стадіон, зону юних натуралістів.

Харчоблок оновлять сучасним технологічним обладнанням для приготування дієтичних страв, встановлять підйомник для транспортування страв на поверхи. Групи укомплектують меблями за індивідуальними кресленнями з вбудованими ігровими комплексами.

Також виконають роботи з благоустрою прилеглої території та побудують сучасні дитячі майданчики. На майданчиках для прогулянок виконані всі підготовчі роботи щодо їх влаштування на безпечне гумове покриття, облаштоване поле з футбольними воротами та встановлено грядки для проведення пізнавальних занять.

«За дорученням міського голови Віталія Кличка ми продовжуємо реконструкцію дитячих садочків у районі, аби скоротити чергу до дошкільних закладів столиці та максимально дотримуємося вимог щодо безпеки комфорту та сучасності всіх об’єктів, котрі реалізовуються на території району», - підсумував Віктор Смирнов.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024