Головна  →  Новини  →  27 травня 2020

Продаж підробленого фармацевтичного продукту від Covid-19

Продаж підробленого фармацевтичного продукту від Covid-19

Стало відомо, що підроблений фармацевтичний продукт, який нібито застосовується у зв'язку з Covid-19, обманним чином рекламується і, очевидно, продається в Південній Америці з логотипом інституту Migal Galilee Ltd. та з таким коментарем: "Профілактична вакцина від Covid-19. Ізраїльський біотехнологічний інноваційний метод лікування коронавірусної імунотерапії".

Як вам відомо, компанія Migal через ТОВ «Мігвакс ЛТД» розробляє вакцину для орального вживання проти Covid-19. Вищезгадана вакцина ще не є комерційно доступною, клінічні випробування ще не проводяться, а нормативних схвалень на комерційний продаж ще не отримано.

Дослідницький інститут Migal Galilee Ltd., Migvax Ltd. та їх філії не мають жодного зв’язку з фальшивим продуктом на фотографії і нічого про нього не знають. Ім’я та логотип Мігаля використовувались без його відома чи дозволу з метою обману громадськості.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024