Головна  →  Новини  →  25 травня 2020

Енергоофіси YASNO продовжують консультувати виключно дистанційно і залишаються закритими для очного прийому клієнтів

Енергоофіси YASNO продовжують консультувати виключно дистанційно і залишаються закритими для очного прийому клієнтів

Постачальник електроенергії та енергоефективних рішень YASNO інформує, що енергоофіси продовжують консультувати виключно дистанційно і залишатимуться закритими для очного прийому клієнтів до 9 червня.

Про відкриття енергоофісів та порядок попереднього запису на очне обслуговування до них клієнти будуть повідомлені додатково.

Задля безпеки клієнтів і працівників, електропостачальник YASNO нагадує, що розрахуватися за електроенергію без комісії, передати показання лічильників, отримати консультації та замовити енергоефективні товари можна:

«Дистанційні сервіси допомагають зберігати час, кошти, спокій та здоров’я, особливо, якщо мова йде про карантин. Ми піклуємося про наших клієнтів та створили достатньо можливостей для того, щоб вирішувати питання з постачання електроенергії та енергоефективності дистанційно за пару хвилин. Для кожного енергоофісу ми ввели додаткові електронні адреси й номери телефонів для консультування в період карантину», – сказав директор YASNO у Києві Віктор Мельников.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024