Головна  →  Новини  →  22 травня 2020

Фахівці з профорієнтації під час вебінарів надають суттєві рекомендації щодо підбору основних документів, які складають портфоліо пошукача роботи

Фахівці з профорієнтації під час вебінарів надають суттєві рекомендації щодо підбору основних документів, які складають портфоліо пошукача роботи

Ще кілька місяців тому для багатьох пошукачів роботи пошук роботи відбувався за традиційною схемою: «Джерело вакансій – Підготовка резюме – Співбесіда з роботодавцем». Не дивлячись на суттєві зміни, внесені на ринку праці COVID-19 за останні місяці, основа ефективного пошуку роботи залишилась тією ж. Проте в період карантину появилась необхідність підвищення у кандидатів на робочі місця рівня навичок самопрезентації в режимі онлайн.

Стало очевидним, що одного лише резюме для привернення уваги роботодавців та демонстрації своїх професійних та особистих якостей, компетенцій, досягнень, вмінь та навичок уже недостатньо. Тут не обійтись без спеціального пакету, документального та відео підтвердження усіх своїх сильних сторін – портфоліо.

Враховуючи ці сьогоденні реалії, фахівцями з профорієнтації Подільської районної філії КМЦЗ розроблено та проведено вебінари на тему: «Формування портфоліо та використання його для успішного працевлаштування в умовах карантину».

Фахівці з профорієнтації під час вебінарів надають суттєві рекомендації щодо підбору основних документів (фоліо), які власне і складають портфоліо пошукача роботи (резюме, відеорезюме, письмова самопрезентація, лист-звернення до роботодавця, рекомендації з попередніх місць роботи, професійні документи, які підтверджують та демонструють знання, вміння, навички, досягнення кандидата тощо).

Гарне портфоліо – це найкращий спосіб привернути увагу потенційних роботодавців до своєї кандидатури, а отже швидко та успішно працевлаштуватися в умовах карантину.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024