Головна  →  Новини  →  21 травня 2020

У столиці оновлюють Алею художників (фото)

У столиці оновлюють Алею художників (фото)

Працівники КП УЗН Подільського району активно готуються до відкриття нового сезону та проводять роботи із благоустрою території. Наразі працівники КП УЗН Подільського району оновлюють улюблене місце киян та гостей столиці - Алею художників.

Після зимового періоду комунальники перевіряють стан дерев’яних елементів та конструкцій оглядових майданчиків Алеї. Щоб забезпечити їх надійний захист, оброблюють деревину антисептиком та маслом, яке створюватиме водовідштовхувальне покриття, не пропускатиме вологу в середину деревини, тим самим оберігаючи її від гниття, не даватиме деревині темніти з часом, захищатиме від бруду. Окрім того, комунальники прибрали територію та провели санітарну обробку дерев.

«Алея художників - це улюблене місце відпочинку киян та гостей столиці. Доручення міського голови – забезпечити повноцінне функціонування цієї території, як пішохідної зони. Алею художників щодня відвідують тисячі киян і іноземців, а митці тут виставляють свої роботи. Правильний догляд за дерев’яними конструкціями, які використовувалися під час ремонту Алеї, забезпечить довготривале їх зберігання та функціонування в умовах великого потоку відвідувачів та змін погодних умов», - наголосив Віктор Смирнов.

Нагадаємо, минулого року на Алеї облаштували окрему дерев’яну променаду та кілька оглядових майданчиків. Встановили красиву огорожу та декоративну підсвідку. Також були виконані роботи з укріплення стіни вздовж парку скульптур музею Кавалерідзе до альтанки. Здійснили благоустрій території. Для людей з інвалідністю та батьків з колясками встановили пандуси. Задля безпеки встановили камери відеоспостереження.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024