Головна  →  Оголошення  →  22 квітня 2020

У 2020 році Україна відзначатиме День охорони праці під девізом ''Зупинимо пандемію: безпека і здоров’я на роботі можуть врятувати життя''

Згідно з Указом Президента України від 18.08.2006 № 685/2006 щороку 28 квітня в Україні відзначають День охорони праці. Цьогоріч Україна вкотре долучилася до ініціативи Міжнародної організації праці та планувала провести низку заходів до Всесвітнього дня охорони праці за тематикою, що присвячена вирішенню проблеми насильства і домагань у сфері праці.

Однак цьому завадила надзвичайна подія – спалах коронавірусної інфекції СОVID-19, яка розпочалася в Китаї, згодом охопила Південну Корею, Іран, країни західної Європи, а сьогодні вже панує у всьому світі. Тож темою Всесвітнього дня охорони праці-2020 стала боротьба з пандемією даної хвороби.

Рекомендуємо під час організації відзначення Дня охорони праці використовувати підготовлений Міжнародною організацією праці Контрольний перелік заходів, що є важливим елементом профілактики і пом’якшення наслідків поширення коронавірусної інфекції на робочому місці та постер до Дня охорони праці.

Звернення Організаційного комітету з підготовки та проведення Дня охорони праці в Україні у 2020 році можна переглянути за посиланням.

Джерело: http://dsp.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024