КМДА Київська міська державна адміністрація


22 липня 2014

МАФи біля входів у метро та у підземних переходах будуть демонтовані

МАФи біля входів у метро та у підземних переходах будуть демонтовані

Столична влада прийняла рішення про терміновий демонтаж малих архітектурних форм (МАФів) та об’єктів пересувної торгівлі, встановлених з порушенням вимог відповідних нормативних актів на станціях, у підземних переходах, та встановлених у радіусі 20 метрів від входів та виходів зі станцій Київського метрополітену. Про це йшлося на засіданні Штабу цивільної оборони, який Київський міський голова Віталій Кличко створив для координації та швидкого реагування всіх служб.

У зв’язку із розвитком мережі метрополітену та зростанням обсягів пасажироперевезень, який на сьогоднішній день становить близько 1 млн. 470 тис. пасажирів на добу, у столиці постає гостра необхідність у вжитті додаткових заходів щодо забезпечення безпеки пасажирів.

МАФи та інші об’єкти торгівлі, встановлені у підземних переходах та поблизу виходів зі станцій метрополітену суттєво впливають на рух і безпеку пасажирів, заважають під’їзду до станцій спецавтотранспорту та ускладнюють організацію виконання мобілізаційних заходів.

За матеріалами: http://kievcity.gov.ua/news/15449.html



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.