Головна  →  Новини  →  6 квітня 2020

Триває ремонт доріг та вулиць в Подільському районі (фото)

Триває ремонт доріг та вулиць в Подільському районі (фото)

Працівники комунального підприємства ШЕУ Подільського району комунальної корпорації «Київавтодор» продовжують ремонт доріг та вулиць району.

Так, в період 30 березня до 6 квітня дорожники виконували роботи з поточного (дрібного) ремонту на вулицях Костянтинівській та Заводській.

Також шляховики продовжують в цілодобовому режимі прибирання території від піскомету та сміття, замив проїзної частини, утримання підземних пішохідних переходів, балансових доріг та тротуарів, зупинок громадського транспорту.

Усього за звітний період відремонтовано 1 оглядовий колодязь та 1 зливоприймач на вулицях Сирецькій та Кирилівській, очищено 75 зливоприймачів, 27 оглядових колодязів на вулицях Сирецькій, Кирилівській, Бестужева, Кобзарській, у провулку Межовому.

Також підприємством було розпочато підготовчі роботи з поточного (середнього) ремонту на вулицях Тульчинській та Червонопільській.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024