Головна  →  Новини  →  5 квітня 2020

Віталій Кличко: «Вірус наступає. В Києві захворіла ще 31 людина. Один випадок – летальний»

Віталій Кличко: «Вірус наступає. В Києві захворіла ще 31 людина. Один випадок – летальний»

За минулу добу кількість киян, що захворіли на коронавірус, збільшилася ще на 31 людину. Один випадок – летальний. Про це мер Києва Віталій Кличко написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Вірус наступає. На сьогодні в столиці вже 245 підтверджених випадків захворювання на COVID-19. Захворіли: 18 жінок віком від 21 до 78 років та 13 чоловіків від 19 до 78 років. Один – 71-річний чоловік – помер, – повідомив Віталій Кличко. – 10 пацієнтів госпіталізували в столичні лікарні. 21 особа лікується вдома на самоізоляції, під контролем медиків», – зазначив мер столиці.

Він підкреслив, що тільки троє киян з тих, які захворіли за минулу добу, виїжджали нещодавно закордон. Інші меж України не покидали.

«Це означає, що вірус все більше охоплює Київ. І що всі заклики дотримуватися обмежень – це не пусті слова і не страшилки! Бережіть себе і тих, хто поруч!» – наголосив Віталій Кличко.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024