Головна  →  Новини  →  2 квітня 2020

Віталій Кличко закликав МОЗ забезпечити доплати працівникам швидкої допомоги

Віталій Кличко закликав МОЗ забезпечити доплати працівникам швидкої допомоги

Мер Києва Віталій Кличко закликав Міністерство охорони здоров’я включити працівників швидкої допомоги до переліку тих категорій медиків, кому здійснюватимуть доплати за роботу в умовах протидії поширенню коронавірусу. Про це мер столиці Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Хочу також прокоментувати ситуацію з тим, що сьогодні в багатьох регіонах обурені медики – працівники швидкої допомоги, яких уряд не вніс у перелік категорій медпрацівників щодо доплат за роботу в цих умовах. Я звертаюся до Міністерства охорони здоров’я: терміново виправити помилку і внести працівників швидкої до переліку тих, кому здійснюватимуть доплати за березень», – сказав Віталій Кличко.

Він зазначив, що в столиці медики швидкої допомоги отримають доплати.

«Що ж стосується Києва, підкреслю: у столиці медики швидкої отримають доплати. На це місто виділило додаткові кошти після перерозподілу бюджету. Загалом на доплати всім медпрацівникам столиці ми виділили 894 мільйони гривень», – зауважив Віталій Кличко.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024