Головна  →  Новини  →  2 квітня 2020

З’явився освітній серіал із цифрової грамотності для держслужбовців

З’явився освітній серіал із цифрової грамотності для держслужбовців

30 березня 2020 року Міністерство цифрової трансформації України презентувало освітній серіал «Цифрова грамотність державних службовців 1.0. на базі інструментів Google». 

Освітній серіал охоплює можливості та особливості функціонування безкоштовних сервісів Google для використання в професійній діяльності та повсякденному житті. Серіал складається з 15 серій і розміщений на платформі Дія.Цифрова освіта (https://osvita.diia.gov.ua/). Доступ до серіалу безкоштовний.   

Після перегляду всіх серій і успішного проходження тестів кожен держслужбовець отримає сертифікат, що засвідчує успішне проходження базового курсу з цифрової грамотності обсягом 2 години (0,07 кредиту ЄКТС).

«Закликаю всіх державних службовців, особливо враховуючи період карантину, навчатися цифрової грамотності. Це саме ті інструменти, з якими ви зіштовхуєтесь або можете зіштовхуватися щодня в своїй роботі», — звернулася під час презентації освітнього серіалу заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан.

«Цифрова грамотність є невід’ємною складовою вимог до компетентностей державного службовця. Цей особливий період дистанційної роботи як ніколи актуалізував необхідність вміти користуватися багатьма цифровими сервісами», — відзначив виконуючий обов’язки Голови Національного агентства з питань державної служби Володимир Купрій.

Освітній серіал розроблений у співпраці з компанією Google та втілений за підтримки швейцарсько-української Програми EGAP, що фінансується Швейцарською агенцією з розвитку та співробітництва та реалізується Фондом Східна Європа та Фондом Innovabridge.

Джерело: https://thedigital.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024