Головна  →  Новини  →  31 березня 2020

Громадський звіт про роботу Подільської районної в місті Києві державної адміністрації за ІІ півріччя 2019 року (+звіт, презентація)

Громадський звіт про роботу Подільської районної в місті Києві державної адміністрації за ІІ півріччя 2019 року (+звіт, презентація)

Відповідно до Порядку проведення громадського звіту про роботу районних в місті Києві державних адміністрацій, затвердженого розпорядженням виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 20.09.2017 № 1169 відбулось засідання Підготовчої групи по проведенню громадського звіту про роботу Подільської районної в місті Києві державної адміністрації та затверджено дату і час проведення громадського звіту за ІІ півріччя 2019 року – 31 березня 2020 року о 12.00 в приміщені Подільської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: Контрактова площа, 2, ІІІ поверх, актова зала.

У зв’язку з наявною складною епідеміологічною ситуацією в країні, що спричинена поширенням короновірусної інфекції COVID-19, та відповідно до пункту 5 Протоколу Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) від 16.03.2020 № 10 «Про попередження розповсюдження нової коронавірусної інфекції (COVID-19), та введенням обмежувальних заходів на території міста Києва)», проведення громадського звіту за ІІ півріччя 2019 року, який заплановано на 31 березня 2020 року, скасовано.

«Маємо, насамперед, турбуватися про здоров’я подолян та виконувати розпорядження щодо заборони проведення масових заходів. Оскільки проведення звіту передбачає велике скупчення людей, ми не можемо ризикувати і прийняли рішення оприлюднити детальний звіт на сайті райдержадміністрації, без його проведення із залученням громадськості. Маю надію, що ситуація стабілізується, і вже про результати І півріччя 2020 року будемо звітувати разом з подолянами», - зауважив керівник райдержадміністрації Віктор Смирнов.

Також він додав, що звіт презентує результати роботи Подільської районної в місті Києві державної адміністрації за 2019 рік та плани на 2020 рік, а також виконання бюджетних програм за 2019 рік.

Тому з метою інформування мешканців Подільського району м. Києва про результати роботи райдержадміністрації за ІІ півріччя 2019 року пропонуємо детально ознайомитися із звітом та його презентацією.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024