Головна  →  Новини  →  27 березня 2020

Валентин Мондриївський: «Освітяни Києва вчасно отримали заробітну плату»

Валентин Мондриївський: «Освітяни Києва вчасно отримали заробітну плату»

Сьогодні всі столичні вчителі, вихователі та працівники закладів освіти отримали заробітну плату. Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

«Попри важку епідемічну ситуацію та обмежувальні заходи, що були запроваджені в місті, усі столичні працівники шкіл і дитсадочків отримали заробітну плату. Завдяки їм освітній процес для дітей триває в дистанційному режимі, а телеуроки на ТРК «Київ» щодня набирають популярності. Я хочу запевнити, що й надалі всі працівники київських шкіл та садочків можуть бути впевненими у своєчасній виплаті заробітної плати», – зазначив Валентин Мондриївський.

Крім того, педагоги, які атестуються у 2019/2020 навчальному році, отримають електронні Свідоцтва про підвищення кваліфікації. Близько 8 тисячі педагогів київських закладів освіти, які пройшли підвищення кваліфікації за Програмою №1 (педагоги, які атестуються у 2019/2020 н. р.) до 27 березня отримають електронні версії своїх свідоцтв – їх надішлють на електронні адреси районних науково-методичних центрів.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024