Головна  →  Новини  →  27 березня 2020

Службою у справах дітей та сім’ї Подільської РДА спільно з Управлінням патрульної поліції м. Києва проведено районний профілактичний рейд «Діти вулиці»

Службою у справах дітей та сім’ї Подільської РДА спільно з Управлінням патрульної поліції м. Києва проведено районний профілактичний рейд «Діти вулиці»

З метою забезпечення державної підтримки дітей та сімей, що опинилися у складних життєвих обставинах у період проведення на території України протиепідемічних заходів, спрямованих на запобігання поширенню гострої респіраторної інфекції COVID-19 Службою у справах дітей та сім’ї Подільської районної в місті Києві державної адміністрації спільно з Управлінням патрульної поліції м. Києва 27.03.2020 було проведено районний профілактичний рейд «Діти вулиці».

Під час проведення рейду «Діти вулиці» з метою не допущення під час карантину перебування груп дітей на вулиці, на дитячих та спортивних майданчиках, в інших громадських місцях, а також залишення дітей без нагляду дорослих, були перевірені місця найбільшої концентрації дітей, місця громадського відпочинку, торгувельно-розважальні комплекси  та здійсненні соціальні інспектування сімей з дітьми, які перебувають у складних життєвих обставинах. Під час інспектувань були здійснені обстеження умов проживання сімей  з дітьми  та проведено інформаційно-розяснювальну роботу, що таке COVID-19, які його симптоми, як поширюється вірус, про правила індивідуального захисту, яких необхідно дотримуватись з метою упередження від зараження коронавірусом.

Серед сімей з дітьми було поширено розроблені пам’ятки з рекомендаціями щодо захисту від інфікування та, як слід діяти у разі наявності у батьків або дітей ознак захворювання, з наданням телефонів гарячих ліній.

З метою запобігання розповсюдженню гострої респіраторної хвороби та масового поширення вірусної інфекції, особливо серед дітей, Служба у справах дітей та сім’ї Подільської районної в місті Києві державної адміністрації звертається з проханням до батьків дотримуватись правил карантину, який запроваджений в м. Києві та рекомендацій ВООЗ щодо зменшення впливу та передачі вірусної інфекції.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024