Головна  →  Новини  →  27 березня 2020

Віталій Кличко: «Міська влада відкрита до допомоги соціально‑відповідального бізнесу»

Віталій Кличко: «Міська влада відкрита до допомоги соціально‑відповідального бізнесу»

Міська влада відкрита до допомоги соціально-відповідального бізнесу. Про це мер столиці Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції, відповідаючи на запитання, отримані від ЗМІ.

«На базі Департаменту соціальної політики ми створили Єдиний центр координації дій для допомоги малозахищеним киянам. Усі благодійні, громадські, міжнародні організації або представники бізнесу, можуть звертатися туди, щоб допомогти. І вже чимало компаній, соціально-відповідального бізнесу звернулися і надають допомогу. Я їм дуже вдячний за це. Бо сьогодні важливо об’єднати всі зусилля і всі можливі ресурси», – сказав Віталій Кличко.

Разом із тим, мер повідомив, що столиця, наскільки це можливо, підготувалася до можливого поширення епідемії коронавірусу.  Ще в кінці січня було сформовано оперативний штаб. З того ми часу купуємо додаткові апарати штучної вентиляції легень. Замовили і закупили в лікарні експрес-тести та необхідні витратні матеріали. Сьогодні опорні лікарні цим забезпечені.

«Але, допомога, звичайно потрібна – медичні маски та антисептики, захисні костюми для лікарів. Харчі для соціально незахищених. Багато іншого», – повідомив мер.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024