Головна  →  Новини  →  22 березня 2020

98 одиниць спецтехніки зранку недiлi задiянi до обробки доріг протиожеледними засобами – Олександр Густєлєв

98 одиниць спецтехніки зранку недiлi задiянi до обробки доріг протиожеледними засобами – Олександр Густєлєв

98 одиниць спецтехніки комунальних підприємств корпорації «Киïвавтодор» зранку недiлi були задiянi до превентивної  обробки столичних дорiг та мостів  протиожеледними засобами. Про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Густєлєв.

«Завчасно, ще до початку опадів, спецтехнiка столичних дорожникiв виїхала на вихідні позиції у місто. Такий алгоритм роботи пiд час погiршення погодних умов пiдприємства КК «Киïвавтодор» застосовують останніх 4 роки. Це дає змогу якомога оперативніше почати обробку вулиць протиожеледними засобами», – повідомив заступник голови КМДА.

За його словами, зранку були задiянi 98 одиниць спеціальної техніки автодорiвцiв, у тому числi сучасні машини для обробки вулиць рідкими хлоридами.

«Це довший час унеможливлює утворення наледі на покритті. До речi, cаме таку технологiю обробки дорiг використовують такі провiднi європейськi краïни, як Австрiя та Нiмеччина», – додав Олександр Густєлєв.

У разi посилення опадiв, кiлькiсть спецтехнiки на вулицях міста збiльшать. Наразi роботи з обробки вулично-дорожньоï мережi тривають у всіх районах столицi.

За прогнозом синоптикiв, мокрий снiг йтиме у Києвi впродовж дня. Вночі проти понедiлка очікується зниження температури повiтря до -3°C.

Будьте уважними на дорозі та без гострої потреби не виїжджайте в місто! Дотримуйтеся обмежувальних заходів, запроваджених у столиці!

Нагадуємо, що з понеділка, 23 березня, громадський транспорт столиці перевозитиме виключно тих пасажирів, які їдуть на роботу на підприємства, що забезпечують критично важливі сфери життя міста. 

Джерело: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024