Головна  →  Новини  →  21 березня 2020

!!!УВАГА ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!!! Заборонено користуватися дитячими та спортивними майданчиками у парках, скверах та прибудинкових територіях в період карантину

!!!УВАГА ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!!!  Заборонено користуватися дитячими та спортивними майданчиками у парках, скверах та прибудинкових територіях в період карантину

Протиепідемічні заходи тривають у Подільському районі столиці на виконання протоколу постійної комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (https://bit.ly/399ARdC).

Для мінімізації поширення інфекції у столиці проводиться механізоване миття доріг, мостів та шляхопроводів. Дезінфікують також громадський транспорт, житлові будинки: сходові клітини, ліфтові кабіни, ручки дверей, сходові перила тощо.

Подільська райдержадміністрація закликає подолян залишатися вдома та не виходити на вулицю без нагальної потреби, а також відповідально дотримуватися низки рекомендацій, що допоможуть зберегти здоров’я та життя.

Разом із тим, наголошуємо, що рішенням постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій № 16 від 21 березня 2020 року заборонено користуватися дитячими та спортивними майданчиками у парках, скверах та прибудинкових територіях в період карантину, що покликане вберегти від поширення коронавірусної інфекції (https://bit.ly/399ARdC).

Крім того, за рішенням комісії ТЕБ та НС громадський транспорт припиняє рух по місту з 00.00 год. 22.03.2020. Курсуватимуть між районами лише спецрейси автобусів та трамваїв. Для можливості проїзду необхідно мати спеціальний квиток.

Також враховуйте, що у аптечних закладах та продовольчих магазинах може перебувати одночасно не більше 1 особи на 10 кв. м.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024