Головна  →  Новини  →  20 березня 2020

У Подільському районі перевіряють дотримання карантину торговельними закладами (фото)

У Подільському районі перевіряють дотримання карантину торговельними закладами (фото)

18-20 березня у Подільському районі м. Києва проводяться перевірки торговельних закладів щодо дотримання карантинних заходів на виконання протоколів засідань Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА та Подільської районної в місті Києві державної адміністрації щодо попередження розповсюдження нової коронавірусної інфекції (COVID-19) та введення обмежувальних заходів на території міста Києва.

Так, впродовж зазначеного періоду було перевірено діяльність торговельних комплексів, ринків та магазинів, що здійснюють свою діяльність на території Подільського району. Рейди проводить робоча група до складу якої ввійшли представники Подільського районного управління поліції ГУ Національної поліції України в місті Києві, ГУ Держпродспоживслужби в м. Києві, Державної установи «Київський міський лабораторний центр МОЗ України», працівники райдержадміністрації та інші служби району.

Під час перевірок поліцейські складають адміністративні протоколи за ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення, а також учасники робочої групи проводять роз`яснювальну роботу серед населення щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції.

Шановні подоляни, звертаємося до всіх із проханням ставитися з розумінням до необхідних обмежень, адже всі вони направлені на захист здоров’я громадян та протидію поширенню інфекції. Закликаємо не ставитися до цих заходів легковажно, не виходити з дому без нагальної потреби. Самоізоляція - це найефективніший спосіб уникнути інфекції!

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024