Головна  →  Оголошення  →  20 березня 2020

До уваги громадян, які планують звернутися за послугами до Подільської районної філії Київського міського центру зайнятості

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» від 11.03.2020 № 211Подільська районна філія  Київського міського центру зайнятості тимчасово, на період карантину, обмежує особистий прийом громадян. Прийом здійснюється ДИСТАНЦІЙНО!

Громадяни, які бажають зареєструватися як безробітні, повинні підготувати пакет документів (в копіях), передбачених Порядком реєстрації, перереєстрації безробітних та ведення обліку осіб, які шукають роботу, затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України № 792 від 19.09.2018, та подати до районної філії через скриньку або засобами електронного зв’язку:

  • паспорт громадянина України;
  • реєстраційний номер облікової картки платника податків;
  • трудова книжка (цивільно-правовий договір чи документ, який підтверджує припинення останнього виду зайнятості);
  • документ про освіту;
  • військовий квиток; посвідчення УБД (за наявності);
  • особи з інвалідністю: копію довідки МСЕК з рекомендаціями про працю та індивідуальної програми реабілітації.

Також подаються заяви про надання статусу безробітного та призначення допомоги по безробіттю встановленої форми.

 Реалізувати право на звернення ви можете шляхом надсилання письмового звернення на поштову адресу Подільської районної філії Київського міського центру зайнятості:  вул. Івана Виговського, 20-а, м.Київ, 04136, на електронну адресу:  [email protected], або залишити письмове звернення у скриньці, розміщеній в Подільській районній філії КМЦЗ  (вул. Івана Виговського, 20-а.)

Телефони для довідок та консультацій: 427-10-24 (з питань реєстрації та надання послуг населенню); 427-03-28 (для роботодавців).

Просимо з розумінням поставитись до запроваджених змін.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024