Головна  →  Оголошення  →  20 березня 2020

До уваги роботодавців!

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020р. № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» Подільська районна філія Київського міського центру зайнятості тимчасово, на період карантину, призупиняє обслуговування роботодавців у приміщенні філії, скасовує групові та масові заходи.

Співпраця та спілкування з роботодавцями, надання інформаційної підтримки відбувається із використанням дистанційних форм комунікацій:

за номером телефону: (044) 427-03-28,  (044) 427-04-09, (044) 427-01-80;

за електронною адресою: [email protected].

Для подання звітності за формою 3-ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)» радимо користуватися електронним сервісом Державної служби зайнятості «Електронний кабінет роботодавця», який дозволяє зберегти ваш час та надає можливість переглядати актуальні резюме шукачів роботи, подавати звітність за формою 3-ПН, і головне  - бачити результат роботи щодо поданих вами вакансій.

Інструкція по реєстрації «Електронного кабінету роботодавця» за посиланням:(https//www.dcz.gov.ua/sites/all/modules/custom/divilon_cabinet/build/DCZWORK_UG_(CabRegistrationWeb).pdf).

Також отримати додаткову інформацію ви можете в онлайн-режимі на офіційних інтернет-ресурсах Державної служби зайнятості:

Просимо з розумінням поставитись до запроваджених змін.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024