КМДА Київська міська державна адміністрація


17 березня 2020

До уваги мешканців Подільського району!

До уваги мешканців Подільського району!

Шановні мешканці Подільського району!

 

З метою запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID – 19 та відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020, протоколу позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 10.03.2020 № 2 обмежено особистий прийом громадян у всіх органах державної влади.

Управління (Центр) надання адміністративних послуг працює в режимі обмеженого доступу до приміщення понеділок-п’ятниця з 9.00 до 16.00. На період карантину перед візитом до ЦНАП рекомендуємо вам записатись в електронну чергу на обраний вами час. Сервіс доступний на офіційному сайті Центру надання адміністративних послуг м. Києва: http://ac.dozvil-kiev.gov.ua/Equeue/Register.
Також рекомендуємо вам користуватися зручними он-лайн сервісами для отримання адміністративних послуг в електронному вигляді за допомогою електронних підписів. Найбільш популярні сервіси можна знайти в кабінеті електронних сервісів Міністерства юстиції України за посиланням https://kap.minjust.gov.ua/; електронних послуг Держгеокадастру за посиланням https://e.land.gov.ua/services тощо.
Терміново потрібна консультація з питань отримання адміністративної послуги? Хочете перевірити готовність документа?
Зверніться за консультацією за телефонами (044) 425-42-44, 482-55-41, філія (044) 366-64-80, (044) 366-64-81

Також Управління праці та соціального захисту населення Подільської районної в місті Києві державної адміністрації переходить в особливий режим роботи тимчасового обмеження прийому громадян. Детально: /news/15757.html.

Отже, рекомендуємо вам обмежити свої візити до Центру надання адміністративних послуг, Управління праці та соціального захисту населення, Служби у справах дітей та сім’ї, інших державних органів або перенести їх до покращення епідемічної ситуації.

Водночас, у зв'язку з рекомендаціями населенню максимально обмежити фізичні контакти, пропонуємо надсилати ваші звернення на електронну пошту: [email protected], тел.: 485-23-78, 425-14-91; запити на інформацію: [email protected], тел.: 485-23-76.

Просимо поставитися з розумінням вищезазначених обмежень, які триватимуть до особливого розпорядження про їх припинення, про що ми вас обов'язково поінформуємо.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.