Головна  →  Новини  →  27 лютого 2020

Дитячій поліклініці № 2 клінічної лікарні № 9 Подільського району було передано реабілітаційне обладнання

Дитячій поліклініці № 2 клінічної лікарні № 9 Подільського району було передано реабілітаційне обладнання

Відповідно до міської цільової програми «Соціальне партнерство» на 2019-2021 роки, затвердженої рішенням Київської міської ради від 28.02.2019 № 165/6821, Всеукраїнська громадська організація «Талановиті діти України» у 2019 році пройшла конкурсний відбір на отримання фінансової підтримки з бюджету м. Києва на реалізацію проєкту «Четвертий Київський благодійний аукціон до Дня Святого Миколая» та отримала 80,0 тис. грн.

26 лютого 2020 року у дитячій поліклініці № 2 клінічної лікарні № 9 Подільського району відбувся урочистий захід, присвячений передачі бальнеологічної ванни та іншого реабілітаційного обладнання, яке було придбано за рахунок благодійних внесків відомих людей, зібраних під час аукціону.

У заході взяли участь працівники поліклініки, представники управління праці та соціального захисту населення Подільської РДА та Всеукраїнської громадської організації «Талановиті діти України».

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024