Головна  →  Новини  →  27 лютого 2020

27 лютого відбулась робоча зустріч керівників органів самоорганізації населення Подільського району

27 лютого відбулась робоча зустріч керівників органів самоорганізації населення Подільського району

Сьогодні, 27 лютого, керівники найактивніших органів самоорганізації населення Подільського району зібрались на робочій зустрічі в Подільській райдержадміністрації. Під час зустрічі обговорили загальні питання щодо налагодження комунікації між ОСН району та Подільською РДА, зокрема було обрано координатора - керівника ОСН «Комітет мікрорайону «Куренівка» Олега Шульгу.

Також начальник відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Подільської райдержадміністрації Юрій Козак окреслив основні напрямки співпраці та нагадав присутнім, що з 17 лютого стартувала подача проєктів в межах Громадського бюджету 2021 року. З метою популяризації ГБ-5 та залучення якомога більшої кількості учасників було розповсюджено інформаційні матеріали.

Крім того, учасники зустрічі обговорили й інші можливості, які надає міська влада органам самоорганізації населення, зокрема участь у міському конкурсі проєктів та програм розвитку місцевого самоврядування.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024