Головна  →  Новини  →  27 лютого 2020

Громадська рада пропонує започаткувати святкування Дня Подолу (фото)

Громадська рада пропонує започаткувати святкування Дня Подолу (фото)

26 лютого відбулось чергове засідання Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації. Голова Громадської ради Тарас Білінський запропонував започаткувати святкування Дня Подолу. Варто зазначити, що попередня каденція Громадської ради вже розглядала питання започаткування свята, зокрема було розглянуто історичні факти стосовно обрання дати відзначення. Комітет з гуманітарних питань, культурно-освітніх проблем, архітектури та збереження культурної спадщини має продовжити роботу щодо започаткування нової традиції на Подолі.

Також обговорили ініціативу Комітету з соціальних питань малозахищених та потребуючих верств населення долучитися до відзначення Міжнародного дня людини з синдромом Дауна, який щорічно відзначається 21 березня, аби підвищити рівень поінформованості суспільства про синдром Дауна і звернути увагу на необхідність поліпшення якості життя та інтеграції у суспільстві людей із СД.

За результатами засідання буде підготовлено протокол для подальшого опрацювання та розгляду на наступному засіданні Громадської ради, яке відбудеться 25 березня 2020 року о 15:00.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024