Головна  →  Новини  →  27 лютого 2020

Сучасну безпеку у будівництві та кращі практики – 2020 обговорили під ча семінару

Сучасну безпеку у будівництві та кращі практики – 2020 обговорили під ча семінару

26 лютого у Подільською, Печерською та Голосіївською районними в місті Києві державними адміністраціями  сумісно з видавництвом «Промислова безпека» організовано та проведено семінар на тему: «Сучасна безпека у будівництві. Кращі практики - 2020». Захід відбувся в Печерській РДА за участю спікерів: шеф-редактора видавництва «Промислова безпека», тренера Vision Zero Андріана Галача, розробника страхувального спорядження, члена ради директорів Vision Zero Ігора Стьопула, тренера DuPontSafety resources (USA) Олега Токаря та заступника генерального директора з охорони праці спільного українсько-французького підприємства «Основа-Солсиф» Ірини Петченко.

Також серед присутніх на заході були завідувачі секторів з питань охорони праці Печерської, Голосіївської та Подільської райдержадміністрацій, представники підприємств і організацій району.

Під час проведення семінару Андріан Галач виступив з презентацією успішної стратегії для сталого, безтравматичного розвитку будівельної галузі та визначив основні поняття ризиків орієнтованого підходу до питань охорони праці.

З доповненням на цю ж тему виступив Олег Токар з презентацією про прагматичний підхід до оцінювання й управління ризиками в будівництві, на прикладі досвіду провідних компаній України.

Крім того, про найкращі практики організації безпечного виконання робіт на висоті та про стахувальне обладнання для виконавців робіт, їх навчання і психологічну підготовку розповіли присутнім спікери Ірина Петченко та Ігор Стьопул.

На завершення семінару присутні представники підприємств та організацій задавали питання спікерам щодо вказаної тематики і отримали відповіді на них.

Джерело: https://pechersk.kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024